Informatie

Algemeen: Mocht u na het bekijken van deze site nog vragen hebben schroomt u dan niet om ons te bellen of te mailen. Ons telefoonnummer is 020-6100415.

De door ons te verhuren 5 sterren bungalows staan op een ruim opgezet bungalowpark, tussen de bossen, op 4 km van Ommen. De combinatie van uitgestrekte heidevelden en bossen, en uitstekende water- fiets- en wandelwegen, maakt Ommen een geliefd oord voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
De rivieren de Vecht en de Regge doorkruisen het prachtige landschap en zorgen bovendien voor uitstekende vis- en vaarmogelijkheden. In de kleine Overijsselse dorpjes in de omgeving lijkt de tijd te hebben stilgestaan en er zijn tal van leuke winkels en restaurants. Bezoekt u ook eens één van de talrijke kaasboerderijen of het prachtig bewaard gebleven kasteel Heerde.

Accommodatie: Comfortabel ingerichte vierkamerbungalows met elk ca. 750 m2 eigen grond. Privacy en rust staan centraal in dit bungalowpark.

Vierkamerbungalow (max. 6 personen): Opp. ca. 65 m2. Voorzien van alle gemakken, met op de benedenvloer plavuizen en boven tapijt. Goed en comfortabel ingerichte woonkamer met radio- cassette- en cdspeler, kleuren-tv, een twee- en driezitsbank, eethoek, open haard en openslaande deuren naar het terras.
Open keuken met vier electrische kookplaten, koelkast en combi-magnatron. Slaapkamer met een tweepersoonsbed met springbox matras. Badkamer met bad en douche. Apart toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden eveneens met spring- box matrassen. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan.

Omgeving: De combinatie bos en water maakt Ommen tot het toeristische centrum van midden-Nederland. U hoeft zich geen moment te vervelen. Een groot aantal uitstekende fiets- en wandelpaden brengen u naar de mooiste plekjes van de omgeving.
In de omliggende dorpen en buurtschappen vindt men naast saksische boerderijen, molens, landgoederen en kastelen ook gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer. De Sallandse heuvelrug staat bekend als één van de mooiste natuurgebieden van ons land.
Op de Lemelerberg vindt u, licht glooiende heuvels, uitgestrekte heidevelden met grillige zandverstuivingen afgewisseld met eeuwen oude bomen. Er zijn tal van duidelijk gemarkeerde wandelroutes om optimaal van het unieke natuurschoon te kunnen genieten.


Routebeschrijving

  • Amersfoort/Meppel (A28)
    Afslag Dalfsen/Ommen (N34)


  • Deventer/Hoogeveen
    Afslag Ommen/Zwolle(richting Zwolle) (N34)


  • Enschede/Almelo
    Witte paal/Ommen/Zwolle(richting Zwolle)
Zodra u het bord (ongeveer 4 km voor Ommen gezien vanuit de richting Zwolle) Camping-Bungalowpark Calluna aan uw rechterzijde ziet aangegeven moet u linksaf. Vervolgens gaat u bij het tweede bruggetje links het water over om vervolgens bij het volgende bruggetje weer rechts over te gaan. Als u dan ongeveer 150 meter rechtdoor rijdt ziet u aan uw rechterhand de ingang van Calluna-Oost.

Klik hier voor een kaart !